Wat is regressietherapie?

Wat is regressietherapie?

Soms kan het voorkomen dat je in je leven bepaalde angsten, blokkades of verdrietige gevoelens hebt, maar niet kunt plaatsen waar die uit je huidige leven vandaan komen. Dit kan angst zijn voor water of vuur, last hebben van hoogtevrees, bang zijn voor bepaalde dieren. Bindingsangst of juist verlatingsangst hebben. Onderhuids verdriet voelen terwijl je niets hebt om verdrietig over te zijn. Vage lichamelijke klachten ondervinden waarvan je niet begrijpt waarom deze er zijn. Als er tijdens een coachinggesprek blijkt dat er in het huidige leven niet te verklaren feite zijn waarom dit alles in het leven van een cliënt zo afspeelt kan er gekozen worden om gebruik te maken van regressietherapie.

Regressietherapie is een alternatieve geneeswijze die ervan uitgaat dat de ziel meerdere levens doormaakt en dat traumatische ervaringen in vorige levens het huidige leven beïnvloeden. In sommige gevallen kan het ook te maken hebben met ervaringen uit dit leven. De ervaringen heeft men zo diep weggestopt dat men het zelf niet meer weet.

Hoe werkt regressietherapie?

De cliënt zal door middel van het voorlezen van een speciaal voor deze therapie geschreven tekst een script) in een lichte trance worden gebracht. Deze trance is geheel ongevaarlijk, omdat men wel bij bewustzijn blijft en op elk gewenst moment kan stoppen. Door bepaalde vragen te stellen aan de cliënt wordt deze meegenomen naar oude gebeurtenissen in dit of in een vorig leven waar de blokkades die men in dit leven ervaart zijn ontstaan. Voordat deze ervaringen opnieuw naar boven komen kunnen ze herbeleefd en verwerkt worden. Deze ervaringen zullen dan geen invloed meer hebben op de huidige leefsituatie. Men voelt zich daarna letterlijk “bevrijd”van niet te verklaren, oude, onverwerkte pijnen, vage, niet aanduidbare lichamelijke klachten, verdriet of angsten.

Bel nu met ervaren mediums en paragnosten
vanuit Nederland via 0909-0188 en vanuit België belt u 0907-37428