Wat is een medium of paragnost?

Wat is een medium of paragnost?

Sommige mensen die de gave hoogsensitiviteit hebben, kunnen hierdoor ook de gave van mediumschap of paranormaalbegaafdheid gaan ontwikkelen. Dit kan vanaf kinds af aan al aanwezig zijn, op oudere leeftijd stap voor stap ontstaan of je kunt het door diverse cursussen en opleiding gaan ontwikkelen. Er is een verschil tussen een medium en een paragnost.

Een medium is een doorgeefluik van boodschappen, zoals een telefoon ook een doorgeefluik is van boodschappen. Vaak is het voor een medium moeilijk onder woorden te brengen wat men door krijgt. Dit kunnen beelden, gevoelens, zinnen of woorden zijn. Dit krijgt men binnen door energie aan te voelen of door contact te maken met iemand die overleden is. Dit is in de meeste gevallen een dierbaar overleden persoon van het medium zelf of van de persoon waar de reading voor gedaan wordt. Het is ook mogelijk dat een medium contact legt met zijn of haar gidsen. Dit zijn begeleiders uit de spirituele wereld die iedereen om zich heen heeft. Door de moeilijkheid van het onder woorden brengen van wat een medium voelt, ziet of doorkrijgt zal een medium veel vragen stellen om zo te achterhalen wat voor boodschappen men door mag geven aan de persoon waar de reading voor wordt gedaan.

Een paragnost is een persoon die helderziend, helderwetend, heldervoelend of helderruikend kan zijn. Een combinatie van deze vaardigheden is ook mogelijk. Een medium heeft deze eigenschappen ook, echter kan een medium ook contact maken met overleden personen. Een medium is dus altijd een paragnost, maar een paragnost is niet altijd een medium.

Een paragnost of een medium kan ook een stukje met je meelopen in de toekomst. Hij of zij kan dus letterlijk een kleine ‘blik in de toekomst’ werpen. Dit kan doormiddel van beelden die een paragnost of een medium doorkrijgt of er kan gebruik gemaakt worden van diverse vastleggingen zoals de Lenormandkaarten, tarotkaarten, of diverse andere kaarten met boodschappen zoals engelenkaarten, zeemeerminkaarten, de hogemeesterskaarten of coaching-en/of reikikaarten. Echter, klamp je niet vast aan de uitkomst van kaarten. Deze kunnen een eyeopener zijn of een zetje in de goede richting die jij net nodig hebt. Uiteindelijk maak jij de beslissingen in het leven en ben jij degene die JOUW leven creëert.

Wil je een kijkje in de toekomst, nieuwsgierig geworden of zit je met bepaalde vragen? bel met 0909-0188 en vanuit België belt u 0907-37428