Paragnost Bram, Helderziend, Heldervoelend en Helderwetend medium, Tarotreading, Paranormaal therapeut

Regressie, Tarot reading, Engelen Reading, Helderziend, Paragnost, Magnetiseur, Energetische Healingen, tweelingzielen specialist.

Mijn naam is Paragnost Bram , en Ik ben er voor u. Ik ben een energetisch coach ik werk met positieve energieën, die ik kan waarnemen, aanvoelen en vertalen naar de materiële wereld.

Wie ben ik?
Ik ben een nuchter persoon, en geniet van het leven. Ik ben blij dat ik dit werk mag doen, sta gelukkig met beide benen op de grond en geniet van de energieën die ik uit het universum mag ontvangen, want ik ben niet meer dan een doorgeefluik. naast de consulten op deze lijn geeft ik ook consulten in mijn eigen praktijk aan huis: www.praktijkamethist.nl

Mijn ervaring:
Zo’n vierentwintig jaar geleden begon het bij mij, allemaal door te komen, je krijgt het wanneer je er aan toe bent. Ik ging me steeds meer in het spirituele verdiepen lezen cursussen volgen en dit is tot de dag van vandaag nog zo ik blijf graag bij en volg nog steeds cursussen. Hierbij geef ik ook nog in de praktijk, Reiki/Shambala master, Ontspannings therapeut, Magnetiseur geef ook Magnetiseer cursussen, Energetische healing, Voetreflextherapie, Fonoforese behandelingen, Tarot reading, Engelen reading, Engelen healing, Aquarius Angels Healing, Praktiserend Engelen Expert, Healing op afstand (ook per telefoon), Rouwverwerking, of een luisterend oor. Hypnotherapie en Regressie behandelingen, En ook kan ik je inzicht en begeleiding geven in Zielsrelaties en Tweelingzielen. En nu ook Access Consciousness Bars behandelingen.

Wat kan ik voor u betekenen:
Een consult is een moment opname van dit moment.
Het laat je zien waar je vandaan komt, en waar je je nu bevindt op je levenspad, waar je mogelijk naar toe zou kunnen gaan op basis van je keuzes.
Duidelijk wordt je houding en je beleving van bepaalde situaties. Een consult leidt vaak naar oplossingen van blokkades.
Valkuilen en uw vaste patronen kunnen je tegen houden om je zelf volledig tot uitdrukking te brengen. Als het je even tegen zit ben je vaak het overzicht kwijt en kun je alleen bepaalde kanten van het verhaal zien. Een consult geeft je visie op de situatie en dus de kans om deze beter te begrijpen en aan te pakken. Een consult kunt u zien als een manier om bepaalde aspecten van je leven bewuster te overwegen en eventuele blinde vlekken te ontdekken. Een consult kan ook voor bevestiging zorgen. Het zal u weer op weg helpen. U kunt met al uw vragen bij mij terecht:

Wilt u direct met Paragnost Bram worden doorverbonden? kies dan boxnummer 7
Bel vanuit Nederland 0909-0188 en vanuit België 0907-37428