paragnost bellen? Bel met een ervaren paragnost…

wat kan een Paragnost voor u doen?

Een Paragnost geeft u informatie over uw heden, verleden en toekomst ,om meer inzicht te geven in omstandigheden of situaties waarin u zich bevindt. Er zijn er ook paragnosten die verder gaan en bijvoorbeeld kunnen kijken naar vorige levens.

Een Paragnost is (meestal) hooggevoelig en pikt feilloos de signalen op die de kosmos hun laat zien. Als u contact heeft met een paragnost kan hij of zij deze spirituele signalen naar u vertalen in woorden en gevoelens die voor iedereen herkenbaar zijn.

De manier waarop de paragnost of medium dit doet is zeer uiteenlopend.
Een paragnost kan gebruik maken van verschillende hulpmiddelen om het onzichtbare zichtbaar te maken, dat kan bijvoorbeeld door middel van Tarotkaarten, Pendelen, Lenormand kaarten en Engelenkaarten.

Bij de AstroMediums consultlijn werken zeer ervaren en bekwame Paragnosten, Helderzienden, Mediums, en Tarotkaartleggers. (Sommige consulenten hebben meer dan 25 jaar ervaring) en helpen u met al uw vragen en geven advies over bijvoorbeeld de Liefde, Relaties, Werk, Financiën. Ook kunnen zij voor u een stukje toekomst voorspelling. bel direct met een online paragnost voor antwoorden en inzichten door middel van Tarotkaarten, Lenormand kaarten en Engelenkaarten

Paragnost Ingrid (box 06)
Paragnost Marie (box 15)
Paragnost Mieke (box 05)
Paragnost Carla (box 12)
Paragnost Yoanna (box 14)
Paragnost Bram (box 07)
Paragnost Petra (box 10)
Paragnost Annie (box 18)
Paragnost Marianne (box 11)

Wil je meer inzicht ? Bel nu met een Paragnost
vanuit Nederland via 0909-0188 en vanuit België 0907-37428