Paragnosten

Bel voor direct telefonisch contact en krijg antwoorden van ervaren Paragnosten.

Het is inmiddels alom bekend dat mensen veelal op zoek gaan op het internet naar een spirituele hulplijn om met paragnosten te bellen. Paragnosten kunnen over het algemeen meer helderheid geven over het verleden, heden en de toekomst. deze antwoorden komen meestal voort uit het “weten” (helderwetendheid) die een paragnost heeft. Paragnosten voelen meestal al aan welke vraag u gaat stellen.. door de trilling in uw stem en uw energie voelen de meeste haarfijn aan in welk stuk u zich bevindt en wat er speelt.

Paragnosten hebben meestal meerdere gaven (helderwetend, heldervoelend, helderhorend) en kunnen ook gebruik maken van verschillende hulpmiddelen om het onzichtbare zichtbaar te maken, dat kan bijvoorbeeld door middel van Tarotkaarten, Pendelen, Lenormand kaarten en Engelenkaarten. Er zijn ook paragnosten die met de runenkaarten werken of via numerologie antwoorden krijgen over verleden, heden en toekomst. maar ook over specifieke andere vraagstukken zoals liefde, werk, relatie, gezin of geld gerelateerde zaken.

Paragnosten vinden

Het is vrij eenvoudig om in contact te komen met ervaren Paragnosten op deze lijn. Als je op deze website terecht bent gekomen is dat niet voor niets…zij geven raad en advies.

Bel vanuit Nederland 0909-0188 en vanuit België 0907-37428