Kaartlegster Lenormand

Lenormand legging door een ervaren Kaartlegster.

Het ontstaan van de Mlle Lenormand waarzegkaarten

Eén van de bekendste kaartleggers uit de geschiedenis is wellicht Marie-Anne Adelaide Lenormand. Deze dame voorspelde in haar tijd niet alleen de roem en het succes van Napoleon maar ook zijn val. Mlle Lenormand gaf de speelkaarten een volledige transformatie. Ze gaf het spel duidelijke en heldere symbolen en ontwikkelde ook nieuwe legmethodes. Al haar kennis van voorspellen werd nooit opgeschreven maar wel mondeling doorgegeven.
De eerste kaarten van Mlle Lenormand dateren van 1845. Het Grote Lenormandspel met vierenvijftig kaarten. De kaarten werden volledig ontwikkeld volgens de inzichten van Mlle Lenormand en geïntroduceerd door Madame Breteau, die destijds een studente was van Mlle Lenormand. In 1850 ontstond het Kleine Lenormandspel dat zessendertig kaarten bevat. Tegenwoordig worden ze wereldwijd gebruikt als wijze raadgever. Elke kaart heeft een eigen karakter en bevat een schat van informatie waardoor ze een duidelijk antwoord kunnen geven op dagdagelijkse vragen.

Lenormand kaarten leggen

Voor een legging van de Lenormand kaarten hebben wij gespecialiseerde en ervaren kaartlegsters. Zij kunnen door middel van de Lenormand kaarten u precies vertellen wat er gebeurd is en wat er nog gaat gebeuren. De lenormandkaarten liegen niet, Lenormandkaarten tonen u namelijk een reflectie van de situatie zoals die nu is en laten u zien welke weg u in kunt slaan. Wij hebben verschillende consulenten / kaartlegsters die gespecialiseerd in het leggen van de Lenormand waarzegkaarten. Laat de toekomst kaarten leggen door een ervaren kaartlegster.

Bel nu direct met een kaartlegster lenormand via 0909-0188 en vanuit België belt u 0907-37428