Helderzienden

Helderzienden – AstroMediums

Wat is Helderziendheid?

Helderziendheid wordt meestal aangeduid als het kunnen voorspellen van de toekomst of het zien van geesten en aura. Maar helderziendheid is meer, want er zijn enorm veel energieën die een helderziende zou kunnen waarnemen. Heldervoelend en helderwetend heeft daar ook mee te maken. Ook komt het voor dat mensen visioenen krijgen, helderziende waarnemingen in de vorm van beelden. Ook dromen bijvoorbeeld worden niet altijd gezien als helderziendheid, terwijl dat wel zo kan zijn. Tijdens deze visioenen kunnen mensen beelden doorkrijgen van andere mensen in (vaak ongewoonlijke) situaties. Dit kunnen beelden zijn uit de toekomst, heden of verleden. Iemand die helderziend is, ziet vaak maar een deel of enkele van de onderstaande mogelijkheden van het paranormaal zien. Bij heldervoelend is dat vertaald in een gevoel wat je krijgt als je iemand aanraakt of samen met jou in een ruimte aanwezig is.

Wat kan er bijvoorbeeld allemaal?

Het zien van beelden uit de toekomst, heden of verleden. Helderheid geven in situaties, het zien van beelden bij objecten (en gebouwen) het zien van en inrichting van een huis, kenmerken die je bekend voorkomen, ook al ben je daar nog nooit geweest en weet je ook niet waar dat huis staat. Het zien van situaties zoals die zich kunnen afspelen in de toekomst. het zien van een gelaat van een persoon, een lach van die persoon. Het doorkrijgen van symbolen en getallen. Het zien van entiteiten (geesten/engelen) en allerlei andere verschijnselen. (bijv.lichtbollen) Het zien van aura’s, karakters en gevoelsexpressies in gezichten. Het aanvoelen (heldervoelend) waar de ander last van heeft (lichamelijke klachten) het aanvoelen van situaties of een gebeurtenis.

Een Helderziende vinden

Het is vrij eenvoudig om in contact te komen met ervaren Helderzienden. Via onze Astromediums lijn werken paranormaal hoogbegaafde Helderzienden, Mediums en Paragnosten. Onze betrouwbare helderzienden zijn er voor u en geven antwoord en inzichten.

Bel vanuit Nederland 0909-0188 en vanuit België 0907-37428