Jinny

Jinny is Spiritueel Coach, Reader, Healer en Reiki Master.inzichten op al uw levensvragen.

- Bel 0909-0188 / 0907-37428
Offline
Jinny

Jinny is Spiritueel Coach, Reader, Healer en Reiki Master. Ik geef duidelijkheid en inzichten op al uw levensvragen en maak gebruik van de Tarot. Ook geef ik energetische afstandsbehandelingen. Uiteraard kunt u ook bij mij terecht voor een luisterend oor. Ik ben er voor U.

Door mijn sterk ontwikkelde intuÏtie en heldere inzichten begeleid en ondersteun ik medereizigers op hun levenspad. Ik stem mij af op uw energie en vertaal in woorden wat er gedaan en gezegd mag worden of waar u aandacht aan mag besteden. Vanuit mijn Hogere Zelf sta ik rechtstreeks in contact met 'de Bron' en krijg zo mijn antwoorden duidelijk en helder zichtbaar.

Doordat mijn passie ligt in het te woord staan en ondersteuning bieden aan mijn medemens ben ik: Praktijk Jahnaisa Coaching - Massage - Healing in Maassluis (Zuid-Holland) gestart. Een Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en groei, met verdieping in burn-out en depressieklachten. Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander waar u doorheen gaat en/of tegenaan loopt in deze fase van uw leven. Terug in uw eigen Kracht! Bel nu met Jinny.

Wilt u met mij worden doorverbonden? kies dan Boxnr: 02

Bel vanuit  0909-0188  0907-37428