Anneleen. Medium, Helderziend, Heldervoelend en Helderwetend.
Ik werk ook met de Tarotkaarten en de pendel. Voor vragen over liefde, werk, toekomst.

- Bel 0909-0188 / 0907-37428
Offline
Anneleen
Mijn naam is Anneleen. Medium, Helderziend, Heldervoelend en Helderwetend. Ik werk o.a.ook met de Tarotkaarten en de pendel. Voor vragen over liefde, werk, toekomst, verslaving en hulp bij rouwverwerking bent u bij mij aan het juiste adres. Het mediumschap is iets wat al mijn hele leven 'erbij' hoort.

Naast mijn gaven als medium leun ik ook op mijn levenservaring en dat gaat heel erg goed samen! Ook blijf ik me altijd ontwikkelen door het volgen van opleidingen en workshops. (Tarot, pendelen, Reiki enz) Een aantal steekwoorden: Luisterend oor, Liefdevol, Reiki (ook helend op afstand), Huisdieren, Kinderen bv ADHD, autisme zoals bv PDDNOS, Transgender. Ik sta u graag te woord. Met warme en liefdevolle groet, Anneleen.
Wilt u met mij worden doorverbonden? kies dan Boxnr: 03
Bel vanuit  0909-0188  0907-37428

Ik werk o.a. ook met de Tarotkaarten en de pendel. O.a. voor vragen over liefde, werk, toekomst, verslaving en hulp bij rouwverwerking. Het mediumschap is iets wat al mijn hele leven `erbij’ hoort. Naast mijn gaven leun ik ook op mijn levenservaring en dat gaat heel erg goed samen! Ook blijf ik me altijd ontwikkelen door het volgen van opleidingen en workshops. (Tarot, pendelen, Reiki enz)
Een aantal steekwoorden: Luisterend oor, Liefdevol, Reiki (ook helend op afstand), Huisdieren, Kinderen bv ADHD, autisme zoals bv PDDNOS, Transgender
Ik sta u graag te woord. Met warme en liefdevolle groet, Anneleen

Wilt u direct met mij worden doorverbonden? kies dan boxnummer 03
Bel vanuit Nederland 0909-0188 en vanuit België 0907-37428