Shiva mantra

‘Ohm Namahe Shivaye’

Uitspraak:

‘Aum Namahe Shivaaje’

God Shiva  staat voor vernietiging maar ook voor het nieuwe leven wat ontstaat na de vernietiging. Hij is de God van het transformatie,leven/dood en hij is de beschermer van de wereld.

God Shiva wordt aanbeden voor kracht, bescherming, kalmte en een zacht innerlijk. De naam Shiva betekent ‘gunstig’.

Door de Shiva mantra te chanten/zingen buig je als het ware voor je eigen ware innerlijke ik.
Voel hoe je hartchakra geopend wordt en ervaar de rust. De Shiva mantra is een zeer krachtige mantra. Chant deze mantra met respect en als je de mantra herhaalt dan zul je je echt verlicht voelen.

Succes 🙂
Groetjes van Medium Syreeta

De mythe achter de Dromenvanger

Iedereen droomt en iedereen droomt veel ook (ook de mensen die het zich niet kunnen herinneren). Per nacht dromen we maar liefst anderhalf tot twee uur lang.

Dromen zijn erg belangrijk in de traditie van de indianen. Verhalen en legenden wemelen van de nachtmerries die een ramp voorspellen. Volgens het geloof van de indianen zit de lucht s’nachts vol met potentieel voor aangename en nare dromen; beide kunnen de dromer bereiken. het idee voor de dromenvanger ontstond bij de Ojibway en Anishnabe stammen.

De Ojibway geloofden dat de dromen het resultaat waren van veel factoren, waarvan toeval een belangrijke was. dat betekende dat een verontrustende droom bij ieder individu terecht kon komen. de wijzen van de stam, de medicijnmannen, zochten naar een middel om negatieve dromen tegen te houden. Zo ontstond het idee voor de Dromenvanger.

Beweerd wordt dat een ouder lid van de Anishnabe stam een van zijn visioenen omschreef. In dat visioen zag hij een spinnenweb in een hoepel. Aan het web hing een veer en een kraal, die positieve dromen zouden vasthouden, zo werd hem openbaart, terwijl negatieve dromen hun weg vervolgden. Zo werden de eerste dromenvangers gemaakt van wilgenhout, uilenveren en stenen kralen. ook nu nog speelt het web een belangrijke rol in de betekenis en de vormgeving van de dromenvangers. Maar niet alle Dromenvangers bevatten stenen of kralen.

De dromenvanger wordt opgehangen boven de slaapplek, waar hij s’ochtends de eerste zonnestralen kan opvangen. Volgens de traditie van de indianen zijn bepaalde dromen bestemd voor specifieke personen en bevatten ze boodschappen die alleen voor hen relevant zijn. De dromenvanger kan niet voorkomen dat deze dromen hun bestemming bereiken; deze dromen zullen altijd door het web glippen, zodat de dromer de belangrijke symbolen of boodschappen toch zal ontvangen. de dromenvanger kan wel doelloos rondzwervende nare dromen, die s’nachts ronddwalen tegenhouden.

Zonder dromenvangers zweven deze dromen ongecontroleerd rond en kunnen ze lastigvallen. De dromenvanger vangt de nare dromen op, waarna ze worden vernietigd door de eerste zonnestralen. een droom die op deze manier wordt gevangen en vernietigd zou de dromer niet kunnen achtervolgen. de droom kan ook niet op zoek naar een andere dromer. Een aangename droom zou de steen of kraal volgen naar het midden van het web en van daaruit naar de persoon die onder de dromenvanger ligt te slapen.

Aangename dromen kunnen beide kanten op door het midden van de dromenvanger. Ze kunnen dus steeds opnieuw worden gedroomd door dezelfde persoon of door verschillende dromers. Indien een dromenvanger in het midden voorzien is van een afbeelding van een indiaanse krijger of dierfiguur wordt de dromer gesterkt door de kracht van deze persoon of dier.

De kracht van een dromenvanger zit vooral in het zelf maken en het zorgvuldig bij elkaar zoeken van de verschillende onderdelen. Gebruik raffia of mooie bandjes in plaats van veterband. Maak je eigen kralen met behulp van beschilderde, zelfhardend klei.

Gebruik de originele kralen: houten kralen in de kleuren wit, zwart, rood, geel, blauw en bruin. Gebruik (ook) stenen ipv (alleen) kralen.

Mooie dromen toegewenst!
Wilt u mij spreken ? bel dan met AstroMediums.com

Je huis reinigen met salie

Je huis reinigen met salie- Medium Syreeta - AstroMediums.com

Ik reinig mijn huis al jaren met salie en ik voel me prettig bij.
Ik zou graag mijn ervaring willen delen met jullie.

De Salie is een bladhoudende vaste plant. De bladeren zijn groengrijs tot zilvergrijs van kleur. De geur van Salie is erg sterk en doordringend.
Ik koop mijn salie bij new age winkels. Daarnaast gebruik ik ook een schelp. Niet zomaar een schelp, maar een Abalone schelp (zie foto hiernaast). De reden dat er salie gebrand wordt in een Abalone schelp is omdat dan de vier elementen: water,vuur,lucht,aarde verenigd zijn met elkaar. De Abalone schelp staat voor het element:water, salie staat voor het element: aarde. het brandende gedeelte staat voor het element: vuur en het rook wat ontstaat door het branden van de salie, staat voor het element: lucht.

Om te beginnen moet je ervoor zorgen dat alle ramen en deuren gesloten zijn, behalve 1 raam of deur die je op een kier kan open zetten voor of achterin je huis. Als je aan de voorkant van je huis een raam of deur op een kier heb staan dan begin je helemaal achterin met het uitroken van je huis. Brand wat blaadjes salie in de schelp met een lucifer. Let erop dat salie bestaat uit droge bladeren wat snel vlam vat. Probeer ervoor te zorgen dat je genoeg salie brand dat er rook ontstaat. Dus geen hele vlammen want dat is gevaarlijk. Begin met het uitroken en ga van kamer naar kamer. Neem alles mee, dus ook de badkamer en de w.c. Neem vooral alle hoeken in je huis mee en rook zo alles uit totdat je aan de voorkant van je huis bent waar je het raam of deur op een kiertje heb staan. Daarna is het de bedoeling dat je de restjes salie die overgebleven zijn uit je huis gooit. Ik sproei er wat water overheen voordat ik de restjes salie uit mijn raam gooi. Doe daarna snel het raam dicht.

Ga naar je altaar als je die hebt en brand daar een wit kaarsje of theelichtje en als je wilt mag je bidden. Na tien minuten/een kwartier alle ramen en deuren potdicht te hebben, mag je nu je ramen en deuren wagenwijd open zetten. Doe dit ook om even alles te laten door luchten.
Nu heb je jou huis gereinigd van alle energieën die niet van jou zijn. Ik doe dit ritueel vaak zelf overdag en ik voel zelf aan wanneer ik het weer zou moeten doen. Dit kan 1 keer per maand zijn of 1 keer in de twee maanden bijvoorbeeld. Met 1 pak salie kan je heel veel reinigingen doen.

Er zijn tal van manieren om je huis te reinigen en dit is een manier van reinigen zoals ik die al heel veel jaren doe. Als je nog vragen hierover heb dan mag je ze uiteraard stellen. Wens je veel succes bij dit reinigritueel en voel je weer helemaal zen 🙂

Wil je meer tips over het reinigen van je huis ? je kunt bij bereiken via AstroMediums.com NL: 0909-0188 / BE: 0907-37428

CHAKRA’S

Een korte uitleg over chakra’s:

Chakra,s zijn te vergelijkbaar met een energie bron stromen door het lichaam.

Het is belangrijk voor ons welzijn dat deze in evenwicht zijn!

Elke chakra heeft een invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties. Als chakra’s “dicht” zijn, kan blokkades ontstaan.

Wanneer energie vrijer kan stromen zul je beter voelen,meer ontspannen,minder last hebben van fysieke klachten  en meer energie ervaren.Heel vaak zijn fysieke of mentaal klachten gekoppeld aan emoties.

Gebeurtenissen uit het verleden kan vaak een grote impact hebben op ons leven en kan lieden tot psychologische problemen. Niet mee-stromende energie heeft vaak te maken met een oude emotionele ervaring die niet helemaal afgerond is. Stress in alle vormen,fysieke ongemakken,ziektes en herhaling van vervelend situaties.

De week na een chakra behandeling is er meestal een gevoel van”anders” zijn en dat klopt,er is van alles aan de gang gezet in je energie.

Ik werk graag bij AstroMediums als Kaartlegster/coach & adviseur. Als je mij wilt spreken, mag je bellen met 0909-0188 / 0907-37428.

Love & light,

Energetisch Healing

Hallo en welkom

Je bent aan het lezen en ik wil graag iets vertellen over wat ik doe.

Omdat ik Heldervoelend en Helderwetend ben, krijg ik informatie door tijdens een behandeling

om inzicht te geven op steeds herhalende patronen in jou leven en hoe ze loss gemaakt kan worden.

Ik werk vanuit een holistisch visie, dat wil zeggen dat ons lichaam en geest met elkaar verbonden zijn

en elkaar beïnvloeden.

Door de jaren heen heb ik al veel mensen geholpen met :

– het lichaam energetisch “schoon” maken met healing (aura/chakra healing)

– lichamelijke klachten zoals chronisch pijn/pijn na operatie en pijnbestrijding

– overspannenheid/stress/last van oude herinneringen

– problemen die zich blijven herhalen in werk of relaties/coaching & advies

Je hoeft niet ziek te zijn om van een behandeling te genieten, het is een rustgevend en mooi ervaring.

EEN KORTE UITLEG:

MAGNETISEREN is het geven/ontvangen van energie.

Door pijn,stress en onverwerkte negatieve ervaringen kan onze energie uit balans gebracht worden

en op den duur kunnen er vaak klachten ontstaan door het stagneren van de energie toevoer. Dit heet een blokkade.

De aura lagen en chakra’s zijn verbonden met je hele lichaam en geest dus niet alleen fysiek maar ook geestelijk klachten zijn het vervolg van blokkades.

Wanneer energie vrijer kan stromen en bewegen zul/kan je beter voelen! Je eigen vermogen wordt geactiveerd na een energetisch behandeling.

Ik werk graag bij AstroMediums.com om mensen te kunnen helpen, om te luisteren en om een duidelijk advies te geven.

Als je mij wil spreken,dat kan .. bel met 0909-0188

Love & Light,

Voor meer informatie over Chakra’s..zie blog

Relatiecoach

Een relatie beginnen is niet zo moeilijk, maar een relatie goed houden is voor velen van ons niet eenvoudig. Om wat voor soort relatie het ook gaat, aan iedere relatie zul je moeten werken. Alleen wanneer beide partijen hun best doen dan pas zullen beide partijen tevreden zijn. 1nvesteert een van beide partijen niet voldoende tijd en aandacht aan de andere partij dan glipt de relatie als los zand tussen je vingers door. Door de drukte van alle dag kunnen we dit nog weleens vergeten.

Alles is energie. Je trekt aan wat je bent en waaraan je nog mag werken. Weten we waar de werkpunten liggen dan pak ik die bij de kern aan.

Alles begint met liefde voor jezelf. Door van jezelf te houden, grenzen durft te stellen, duidelijk maakt wat je wenst in een relatie en leert communiceren met anderen, trek je de voor jou juiste persoon naar je toe. Hierdoor creëer je een wereld met liefdevolle, harmonieuze en respectvolle relaties om je heen.
Is het je wens om weer een goede harmonieuze relatie te hebben met je partner, vrienden, collega’s of familieleden? Elkaar weer te begrijpen? Weer van elkaars gezelschap te kunnen genieten? De ander en  jezelf in zijn waarde te laten? Raadpleeg mij dan. Ik kan jou helpen inzichten te geven waardoor de relatie beter zal gaan verlopen of waardoor je de juiste partner aan kan trekken.
Ik help je graag naar het begeleiden van een goede relatie of het goed houden van je relatie.

Je kan mij bereiken via www.AstroMediums.com